Geen producten (0)
1 2
 

Kriekaard, J. - Geloven! - Wat Comrie jou leert in het ABC des Geloofs

€ 10,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTj-36503
EAN code 9789402910254
Productcode leverancier De Banier
Omschrijving

Als de Heere met Zijn liefde zó dicht bij je hart is ben je zo gelukkig, joh. Dan wil je dat Hij voor altijd bij je blijft. Het geloof in je hart grijpt Hem als het ware vast. Je fluistert het zachtjes voor je uit: 'Heere, nu bent U zo dichtbij, wilt U alstublieft niet meer weggaan?'Jaren geleden schreef dominee Comrie een heel bekend boek. De titel van het boek luidde: 'Het ABC des Geloofs'. In dit boek schrijft hij over wat het ware geloof inhoudt.

Je denkt misschien: 'Waarom schrijft dominee Comrie daar een boek over?' Nou, je moet weten dat er mensen waren in zijn gemeente die dit heel moeilijk vonden. Ze dachten dat ze met hun verstand wel konden begrijpen wat écht geloven is. Dominee Comrie beloofde zijn vrouw, toen zij op haar sterfbed lag, om dit boekje uit te geven. De boodschap in het oude boek van ds. Comrie is voor jou herschreven. Waarom? Omdat jij dit moet lezen! Er staan hele belangrijke lessen in voor jou. En zeker als je wil weten wat nu het ware geloof inhoudt.In dit boek is geprobeerd de boodschap van ds. Comrie zo getrouw mogelijk over te brengen in jouw taal.

De ernst en liefde in het onderwijs van ds. Comrie is merkbaar en voelbaar, als hij probeert om uit te leggen wat het echte geloof is. Het kan tot troost zijn voor mensen die zo vaak twijfelen of het nu echt het werk van de Heere in hun hart is.Dit boek is geschikt voor persoonlijk gebruik, maar ook als leidraad voor (jeugd)verenigingen.

Uitg. de Banier, 96 pag pb, Nieuw!