Geen producten (0)
-58%
Roseanne m white serie de codekrakers
 

White, Roseanna - Pakket de Codekrakers (Actie!)

€ 70,85 € 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKRa-36221
EAN code 9789064514272
Productcode leverancier Zoeklicht
Omschrijving

Serie: De Codekrakers bestaande uit de delen: Het getal van de liefde - deel 1 /  Op de vleugels van toewijding - deel 2 / Een portret van trouw - deel 3

Het getal van de liefde - deel 1
Engelands sterkste troef in de al drie jaren durende Eerste Wereldoorlog is hun inlichtingendienst- geheime agenten wagen hun leven om informatie te verzamelen, en codekrakers proberen de codetaal van de geheime boodschappen van de vijand te ontcijferen. Margot de Wilde werkt in kamer 40 waar ze haar dagen doorbrengt met het ontrafelen van die geheime berichten. Maar haar wereld wordt volledig op de kop gezet door een onverwacht verlies en ze ontdekt voor de eerste keer in haar leven dat er meer is dan getallen alleen.

Op de vleugels van toewijding - deel 2
Heel Engeland denkt dat majoor Phillip Camden een monster is - een man die opzettelijk de dood van zijn squadron heeft veroorzaakt. Maar hij zou die bewuste dag liever met zijn mannen zijn gestorven dan dat hij was aangeworven bij de afdeling Codekrakers van de Admiraliteit. De bedreigingen die hij dagelijks ontvangt, zijn geen grote verrassing en, naar zijn mening, welverdiend.

Een portret van trouw - deel 3
Zivon Marin is een van de beste cryptografen van Rusland totdat de Oktoberrevolutie zijn wereld ineen doet storten. Gedwongen vlucht hij naar Engeland nadat hij zich tegen Lenin heeft uitgesproken. Zivon wordt gedreven door een groeiende woede en is vastbesloten om zijn diensten aan de Britten aan te bieden. Wie maar niet uit zijn gedachten raakt is zijn broer, van wie Zivon vreest dat hij omgekomen is bij het treinongeluk dat hen scheidde.

Geen € 70,85, maar slechts € 29,95

Uitg.