Geen producten (0)
 

Cossette, Connilyn - Als vlammen in de nacht

€ 23,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-30575
EAN code 9789064514302
Omschrijving

De wilskrachtige Tirzah wil zich bij de strijders aansluiten om de vijand uit het land Israël te verdrijven en ondergaat een training voor een geheime missie binnen Sichem dat in handen van de Arameeërs is. Maar kort nadat ze is geïnfiltreerd in de stad en in de keuken van de meedogenloze Aramese commandant werkt, neemt ze een roekeloze beslissing die haar bondgenoten in groot gevaar brengt.
Als Liam terugkeert van het slagveld ontdekt hij dat zijn geliefde dochter dood is. Nadat zijn gelofte om haar moordenaar op te sporen leidt tot een maandenlange vruchteloze achtervolging, ligt zijn laatste hoop in een familieband waaraan verplichtingen zitten – verplichtingen die hem dwingen zich voor te doen als een huursoldaat om een woedende vrouw te redden die weigert haar missie onvoltooid te laten.
Wanneer zich een kans voordoet om een ??pad naar een Hebreeuwse overwinning te effenen, zou Tirzah Liam dan kunnen overtuigen om samen met haar te vechten in de vrijstad waar ze is geboren? Of zal Liams zucht naar wraak zwaarder wegen dan de plicht jegens zijn volk, zijn God en de vrouw van wie hij is gaan houden?

Nieuw, Uitgeverij: Het Zoeklicht, Paperback, 430 pagina's