Geen producten (0)
1 2
 

Foekens, SImone - Een nieuw thuis

€ 15,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-36586
EAN code 9789033133022
Productcode leverancier Den Hertog
Omschrijving

Tamar en Lydia wonen nu twee jaar in het huis vlak buiten het dorpje Huislo. Terug naar Den Haag? Nee, dat willen ze echt niet meer! Ook Michel, de vriend van Lydia die bij hen is komen wonen, voelt zich er steeds meer thuis.
Na het overlijden van oma komt opa in een tiny house op het erf wonen. Iedereen kan bij hem terecht voor een kopje thee, een potje dammen of een luisterend oor.
Dat heeft Lydia soms wel nodig. Het is heel fijn dat Michel bij hen woont, maar soms is het ook lastig als hij tijd doorbrengt met anderen en niet altijd aandacht heeft voor haar. Dan wordt Lydia ziek. Kan ze haar havo-examen nu wel halen?
Tamar en Lydia brengen veel tijd door op de manege. Tamar mag zelfs Appollonia, het paard van hun strenge geschiedenisleraar, verzorgen. Met Bella gaat het niet zo goed. Kan het eigenwijze paard nog wel meedoen met de lessen?

Lees ook:
- Een nieuwe start
- Een nieuw begin

Simone Foekens schrijft naast kinder- en jeugdboeken ook romans. Met Battje en de bandenprikker won ze in 2017 de EigenWijsPrijs. Haar grootste hobby’s zijn fotografie, wandelen en geocaching.

Uitg. 173 pag. gebonden, Nieuw!